Monday, November 19, 2012

Long Time No See ayte ?

(4 Muharam 1434 H)


Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakaatuh :D


 

Yo! Minna Hisashiburi!!! Long time no update.Busy kah ? Hahaha I got no idea to write lorh.Hmm rasa janggal pun ada. Aku try banyak kali untuk update. Alhamdulillah this time berjaya :D

Seperti yang korang tahu, PMR 2012 telah berakhir.Buat masa sekarang, kami calon PMR sedang menunggu saat keputusan PMR 2012 diumumkan.Korang doakanlah saya agar berjaya mendapat keputusan yang cemerlang :)

Tahun ni, hari last day sekolah rasa macam..... tak rasa apa-apa. Rasa macam bukan last day sekolah kowt. I hope that next year, I'll study at SMKPP8(1). Aku tak nak pindah.I  dont want to leave my friends too. But some of them will leave the school. Well, SBP. Atirah had to move to Pahang. Hmm entahlah....

Cakap fasal cuti sekolah, I feel nothing.Nak kata excited, tidak. Nak kata awesome, tidak juga.Cuti sekolah tahun ni boring sangat. Aku tak masuk apa-apa program kat masjid. Hurm dah terlewat untuk mendaftar.Now, televisyen je la peneman setia. Tapi sayangnya, cerita semua bosaaaaaaan. I wish I can watch astro Bella and Animax channel.

Harap-harap ayah aku ada plan nak pergi bercuti.Seriously, I REALLY WANT TO ENJOY A FAMILY VACATION ! Dah lama tak pergi jalan-jalan buang angin ni.Oops, makan angin XD

Apa-apapun, aku berharap school holiday tahun ni akan dapat dinikmati dengan indah,gembira dan bahagia.I hope your holiday will be the most fascinating and enjoying one!Maassalamah~

P/S :  Dear SPM & STPM candidates, Do not stop struggling until the very end !
All the best for you :D

6 comments:

  1. Srsly, its been a while i'm waiting for you to update ur blog.

    insyaAllah. sama-sama kita doa, moga2 result pmr terbaik. ehe. Aminnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear, I'm so sorry . tak tahu nak update apa :(
      btw thx :D InsyaAllah moga2 result PMR kita gempak :) Amiiin :D

      Delete
  2. Ahaha, terkejut aku masuk blog kau ni ada byk betul mata! XD well, holiday kau kena happy happy kan, kalau tak kau akan menyesal suatu hari nanti bila kau dah start sibuk. Appreciate it while it lasts ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la syaaaa ,,, holiday mean to be enjoyed :D

      Delete
  3. ahhh, aku bosan gila cuti ni T_T

    ReplyDelete
  4. hi lama dah tak datang blog ni... hahaha keputusan pmr pun dah keluar kan?

    ReplyDelete

Jom komen post sy :)